Apple Arcade er en ny abonnementtjeneste med tilgang til mer enn 100 nye og eksklusive spill

Apple Arcade er en ny abonnementtjeneste med tilgang til mer enn 100 nye og eksklusive spill

App Store er i dag verdens største butikk med digitalt innhold, og én av de mest populære nisjene er mobilspill. Hittil har mer enn én milliard personer lastet ned spill fra App Store som til sammen har nesten 300.000 tilgjengelige spilltitler.

Apple annonserte i dag forbedringer til spillopplevelsen på iOS-plattformen, og dette begynner med forbedringer til hvordan brukere vil oppdage og spille nye spill. For å gjøre dette har selskapet lansert Apple Arcade.

Apple Arcade gir deg tilgang til en samling av mer enn 100 nye spill som du ikke vil finne hos andre abonnementstjenester, og du vil få tilgang til disse gjennom en ny Arcade-fane i App Store hvor du kan laste ned og spille alle kompatible spill. .

Annonse

Apple vil også jevnlig legge til nye spill slik at du kan prøve de spillene du vil ønsker å prøve og når du selv vil gjøre det. Spill i Apple Arcade kan også spilles på tvers av Apple-enheter i tillegg til å kunne spilles offline. Dette burde gjøre den nye tjenesten til en ideell tidsdreper hvis du ikke har tilgang til internettet. (Ja, jeg vet det. Vi snakker om skikkelige krisestunder.)

I og med at dette er en betalt tjeneste så vil du også slippe reklamer for å få en uavbrutt spillopplevelse.

Foreldre vil også få tilgang til å bestemme skjermtiden. Dermed kan man begrense spillingen til barn som foreldrene mener har, kanskje litt urettferdig, et usunt forhold til spilling og tidsbruk til dette.

Apple fortalte også at Apple Arcade vil bli tilgjengelig i løpet av høsten i mer enn 150 forskjellige land.